Suske en wiske 1974 waarde

Datum van publicatie: 17.11.2020

Waarde Bepaling Suske en wiske nr. Don Dordrecht.

Joure 30 sep. Foto's op volgorde van jaartal Ophalen of Verzenden. Dordrecht 19 okt. De Blauwe Reeks is een reeks van in totaal acht Suske en Wiske-verhalen die Willy Vandersteen in de periode speciaal voor het stripweekblad Kuifje maakte. Alvast bedankt voor de info. Foto's op volgorde van jaartal Hier een kleine greep uit de stripboeken die wij bij Catawiki hebben verkocht.

Bericht door mrdoorman 07 febJe kunt je voorkeuren bijwerken, Joure 30 sep. Bericht door MacRace 23 jun ? Zie ook mijn andere advertenties Gelezen Ophalen of Verzenden.

Emmaus Bilthoven Bilthoven. Verzameling suske en wiske, albums. Ook zitten er geen ezelsoren over de bladzijden heen wel een paar kleine in de hoekjes.
  • Er zijn echter nog maar heel weinig in echt goede staat.
  • Privacy Gebruikersvoorwaarden.

Maak je gratis account aan

Bieden 19 okt. Cookies Je kunt je cookievoorkeuren instellen met de onderstaande schakelaars. Bij Catawiki word je elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Hilversum 13 sep.

Hoofddorp 10 aug. Indoe hem weg omdat we hier aan het opruimen zijn en we z.

Joure 30 sep. Wat denk je. Eerste druk van nr uit naam in geschreven; geen losse bladen! Hilversum 13 sep. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Standaard uitgeverij w!

Hier kan je je advertentie's plaatsen en vinden! Foto's op volgorde van jaartal De duurste stripboeken zijn dan ook die stripboeken die eigenlijk nooit zijn gelezen en vanaf het begin netjes zijn opgeborgen. Heb ik hier goed aangedaan?

Hoofddorp 19 aug. Bieden 19 okt. De sissende sampan nr 94 uit ,suske en wiske. Home Heel Marktplaats 32 resultaten   voor 'suske en wiske '. Nederlandse vertaling door phpBB.

Bij jij een stripliefhebber en ben je op zoek naar mooie strips of stripreeksen om te kopen? Verkoop ze dan eenvoudig door je te registreren als  verkoper. De kader is heel lichtjes vergeeld aan één zijde, maar dat is eigen aan de ouderdom het het materiaal, naar ik vermoed harde, vrij dikke plexiplaat. Oude eerste drukken kun je op een aantal manieren herkennen.

  • Wat denk je?
  • Zeker een aanwinst voor uw collectie.
  • Als je op je zolder een paar oude stripboeken van je vader, opa of kennis hebt gevonden, zijn er een paar dingen waar je op kan letten om te bepalen of het enige waarde heeft.
  • Maak je gratis Catawiki account aan.

Bericht door MacRace 24 junAlvast hartelijk bedankt. FC Duckstad Stein. Maak je gratis account aan. Volgens mij is het gewoon wat de gek er voor geeft. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt met 5 waardevolle Suske en Wiske stripboeken. Bericht door MacRace 23 suske en wiske 1974 waardeDe duurste stripboeken zijn dan ook die stripboeken die eigenlijk nooit zijn gelezen en vanaf het begin netjes zijn opgeborgen. Harde schijf niet toegankelijk parameter onjuist kavels deze week.

Er zijn stripboeken van Suske en Wiske in meer dan 25 talen verschenen!

Rotterdam 8 okt. Eerste edities doen het goed in het bijzonder. Suske en wiske winterboek willy vandersteen isbn: 9 een aantal puzzels zijn helaas ingevuld.

Suske en Wiske ongeveer 60 stuks Suske en wiske ongeveer 60 stuks Gelezen Ophalen of Verzenden. Vaak zijn de luxere uitgaven met een harde kaft in een kleinere oplage uitgegeven. De ijzeren schelvis nr 76 uit ,suske en wiske.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: