Trein van dusseldorf airport naar keulen airport

Datum van publicatie: 14.01.2021

Meld u aan om nóg sneller te boeken vrijblijvend. Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.

Bevestig dat u de verantwoordelijke van het bedrijf bent. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons.

Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit. Er zijn 7 verbindingen met de trein per dag.

Wil je direct een treinkaartje boeken klik dan op de knop hieronder.

Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria. Er hangt namelijk een glazen wand tussen waardoor je de ervaring en beleving van een machinist meekrijgt. We raden dus aan om zo vroeg mogelijk te reserveren. Log in! Technische fout? Wilt u een betalende zitplaats voor uw kind, boek deze dan als 'Kind '.

Promo’s en reisaanbiedingen

Wacht dan dus niet te lang en boek niet te kort voor de reis met Keulen treintickets. Met een MyTrain-profiel geniet u ook nog andere voordelen: Annuleer of boek uw tickets online om Druk uw tickets op elk moment opnieuw af Sla uw gegevens en reisvoorkeuren op en win bij elke nieuwe boeking tijd. Selecteer een datum voor de heenreis. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen.

U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI. Boek uw treintickets naar Düsseldorf Airport. Wachtwoord vergeten.

  • De prijs hangt af van: De beschikbaarheid van het ticket - Vroeg boeken geeft meer kans op voordelige tickets De mogelijkheid om uw treinreis om te boeken De mogelijkheid om uw reis geheel of gedeeltelijk kosteloos te annuleren Vroeger boeken is voordelig reizen!
  • Volg ons! Verder heb je nog de Engelenmarkt Neumarkt , een wat rustige markt op Rudolfplatz en het sprookjesachtige Stadtgarten kerstmarkt met de trein.

Aangemeld blijven. Abonnement voor optimaal reizen tussen Brussel en Parijs tegen een vaste prijs. Ook kleine huisdieren die vervoerd kunnen worden in een mand of een kooi. Covid bijzondere maatregelen.

U kunt naast contant ook betalen met een credit card.

Met de Trein naar Düsseldorf Airport

U kunt ook een stop maken vlak voor het eindstation. Treinen alles over Treinen. Ook moeten ze een muilkorf dragen. Terug Nuttige diensten Veelgestelde vragen.

U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel Trein van dusseldorf airport naar keulen airport. Lees ons cookiebeleid als je hier meer over wilt weten. Mocht u aan de grens wonen in Nederland of het is gewoon niet tactisch om met de trein naar Duitsland te gaan dan zal je in de meeste gevallen voor de auto kiezen.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail? De laatste dag is meestal 23 december. Uw reisdatum of vertrekuur is reeds voorbij.

1e of 2e klas naar Köln Hauptbahnhof

Home Bestemmingen Luchthaven Düsseldorf. Echter er is nog een grotere kerstmarkt in Keulen en dat is de Alter Markt. Wacht dan dus niet te lang en boek niet te kort voor de reis met Keulen treintickets.

  • Tickets alles over Tickets.
  • Deze koopt u ter plaatse bij de verkoopautomaat Prijzen treintickets naar Düsseldorf Airport De treintickets naar Düsseldorf Airport hebben verschillende prijzen.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • Contact Center.

Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk. Selecteer een datum voor de heenreis. Reiziger :. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten.

Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw. Start een live chat. Deze zijn in waar zit klembord op samsung meeste gevallen duurder en doen er veel langer over om bij Kln Hbf aan te komen.

Met ICE International naar Düsseldorf Airport

Ook erg gezellig en vaak ook een kunstmatige ijsbaan om te schaatsen. Parkeren vliegveld Köln Bonn is gemakkelijk. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen. Deze mogen niet gratis reizen en geldt een toeslag voor.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen. Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. De kathedraal staat er sinds ! Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.01.2021 18:38 Raisa:
Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk!

20.01.2021 21:35 Ashish:
Raadpleeg voor het volledige reisoverzicht de internationale reisplanner. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten.

19.01.2021 05:18 Grada:
Direct boeken Inloggen. Beheer uw reserveringen.