Updates verwijderen google play store

Datum van publicatie: 14.01.2021

Dan kunt u de Playstore verwijderen en opnieuw installeren, wij leggen in dit artikel uit hoe dat kan. Tik op Gegevens wissen.

Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u het apparaat opnieuw op.

Druk op het tabblad 'Systeem' in de app Droid Hardware Info. Open je map downloads en druk op de app die je zopas hebt gedownload. Voeg het account vervolgens opnieuw toe: Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet.

Druk op de 'titel' van de app.

Italiano: Disinstallare gli Aggiornamenti delle App su Android. Was dit artikel nuttig. Open de Google Play Store-app. Om dit te realiseren, dient u eerst uw apparaat te rooten. U kunt geen muziek, films. Dit artikel is 3. Was deze informatie nuttig.

U kunt vervolgens de nieuwste versie van de Google Playstore downloaden door op deze link te klikken. Tik op de Google Play Store.

Google Play Store-fouten oplossen

Google Play Services is dat onderdeel van Android, dat tegenwoordig fundamenteel is geworden voor het besturingssysteem, dat zich bezighoudt met beheer functie-updates en Google-services die oorspronkelijk afhankelijk waren van Android-updates. Hierdoor krijgt de app een nieuwe start en kunnen problemen worden opgelost. Tik onder Accounts op de naam van het account dat u wilt verwijderen.

Druk op de 'titel' van de app. Wij raden dit alleen aan als het echt noodzakelijk is en de Playstore niet goed werkt. Met deze software kunt u met een klik op de knop zorgen dat het apparaat geroot is, u kunt het ook met een knop terugzetten en unrooten. Over het algemeen is het voldoende om te wachten op een corrigerende update om het probleem spontaan op te lossen en gezien het belang van de service, wordt het ten zeerste aanbevolen om niet over te gaan tot tijdelijke deactivering of verwijdering.

Open de app-details en tik op de knop Nu stoppen. Wacht vijf minuten en probeer de download vervolgens opnieuw. Deze methodes zijn geschikt voor alle smartphonestablets en Tv boxen van Majstra. Hartelijk dank voor uw feedback. Dit kan je zien in de sectie 'OS versie'. Google Waarde gulden munt 1980 Store Play Store wordt niet geopend of geladen, of kan geen apps downloaden Account- en wachtwoordproblemen Een app zoeken of repareren Installatieproblemen Fout: 'Je hebt de Google Play Store-app op je apparaat niet geopend met dit e-mailaccount.

Probeer de app te downloaden, updates verwijderen google play store.

Check uw dataverbinding

Over ons Categorieën. Français: désinstaller les mises à jour d'applications sur Android. Verzenden Nee, bedankt. Google Help.

Google Play. Bekijk de naam en het e-mailadres van het gebruikte account bovenaan het scherm. Tik op Apps en meldingen   App-info of Alle apps bekijken. Dankzij de "bundel" van Google Play-services is dit daarentegen niet langer nodig, zodat Google-applicaties en services binnen applicaties van derden die hiervan afhankelijk zijn autonome updates kunnen ontvangen en niet afhankelijk zijn van de versie van het besturingssysteem, updates verwijderen google play store.

Volg de instructies op het scherm om uw account toe te voegen. Hoe kunt u de Playstore verwijderen en opnieuw installeren.

In het ergste geval, wanneer de stappen niet correct werden uitgevoerd, kan het apparaat waarop het werkt, een volledig onbruikbaar apparaat worden. Dit staat in de rechterbovenhoek van de pagina.

Deze kunt u installeren via de Playstore of even googlen naar Supersu.

Als u deze site blijft gebruiken, wereldkaart landen en hoofdsteden u het gebruik van cookies, updates verwijderen google play store.

Scroll naar beneden naar 'Alle versies' opgesomd van nieuw naar oud. Meer hulp nodig. Dit is een knop met drie verticale stippen en je vindt het in de rechterbovenhoek van de pagina Applicatie-informatie? Wegens de verschillende producten en de persoonlijke service is de elektronicawereld van Majstra geschikt voor klein tot groot en jong tot oud. Google Play Store Play Store wordt niet geopend of updates verwijderen google play store, of kan geen apps downloaden Account- en wachtwoordproblemen Een app zoeken of repareren Installatieproblemen Fout: 'Je hebt de Google Play Store-app op je apparaat niet geopend met dit e-mailaccount!

Als u hier niet akkoord mee gaat, kunt u klikken op "niet akkoord".

Meld je aan

Tik op Apps en meldingen Alle apps bekijken. Majstra biedt verschillende producten aan als tablets, gadgets, camera's en accessoires. Via de bovenstaande manier kunt u de Playstore verwijderen en opnieuw installeren.

Ting Vit: G ci t bn cp nht trn Android. Probeer de download opnieuw. Helpcentrum van Google Play.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.01.2021 03:08 Chimène:
In de sectie 'Download' moet je onder de kolom 'Variant' drukken op de versie die voldoet aan de specificaties van je telefoon die je eerder hebt opgeschreven.

18.01.2021 06:55 Hidde:
Posted By : Majstra 30 augustus Blog Leave a comment Het komt helaas weleens voor: De Playstore werkt niet goed of er zitten teveel fouten in. Druk op 'OK' wanneer er een disclaimer verschijnt met de vraag of je dit type bestanden wenst te downloaden.