Vertalen nederlands naar nieuw grieks

Datum van publicatie: 06.10.2020

Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Door zich te specialiseren, kunnen onze vertalers diepgaande ervaring opdoen in dat specifieke vakgebied. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen.

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma , akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Grieks. Open menu. Het zal je maar gebeuren; je studeert Grieks en zoekt een woordenboek: niet verkrijgbaar. Sinds medio werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect.

Het vertalen van of naar het Grieks hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Grieks. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.

Een doktersverklaring wordt vertaald door een medische vertaler, een arbeidscontract door een juridische vertaler. De oorsprong gaat terug tot de 3e millennium voor Christus.

De kleur van het kafeneion geeft de politieke voorkeur van de vertalen nederlands naar nieuw grieks aan: blauw voor conservatieven en groen voor de socialisten. Toevoegen aan favorieten.

Zojuist vertaald

Vertaling titel artikel: woordenboek Nieuwgrieks-Nederlands. Oude dialecten verdwenen en werden veralgemeend tot de gehanteerde taal van die tijd. Voor een goed verloop van de reacties op onze berichten, hanteren we enkele spelregels.

Veelvoorkomende talencombinaties Grieks — Nederlands, Nederlands — Grieks, Duits — Grieks, Grieks - Duits en Frans — Grieks zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Griekse vertalers dagelijks tegenkomen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO als ISO gecertificeerd zijn.

  • We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden.
  • Wat dat betreft gaan de Grieken anders om met tijd; een terras zit doordeweeks net zo vol als in het weekend. Het Grieks kent diverse dialecten.

Heeft u een bedigde vertaling Grieks nodig voor het gebruik in Griekenland of Cyprus, beoordeel dan voor de vertaling eerst wie de vertaling zal lezen, of heeft u vertalen nederlands naar nieuw grieks een Nederlandse vertaling nodig van uw Griekstalige document. Bekijk onze referenties. Gebruikt u de vertaling voor bijvoorbeeld uw website of een lokale uiting. De Griekse taal dateert terug naar v.

Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

Vertalingen en voorbeelden

Ontvang meer informatie. De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k De meest voorkomende Griekse woordenboekaanvragen: ,  -1k ,  -2k ,  -3k ,  -4k ,  -5k ,  -7k ,  k ,  k ,  k.

Oude dialecten verdwenen en werden veralgemeend tot de gehanteerde taal van die tijd.

Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding. Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze Griekse vertalingen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Een van deze voorheen papieren uitgaven is nu dus online beschikbaar, vertalen nederlands naar nieuw grieks.

"Nieuwgrieks" in het Engels

Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Aristoteles en Homerus 'taal en de taal van de Bijbel.

Heeft u een vertaling van of naar het Grieks nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt?

  • Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?
  • Het is afhankelijk van het doel van uw vertaling of u rekening moet houden met een dialect.
  • Chocola, taart of bloemen zijn hiervoor geschikt.
  • Grieks is in aanvulling op de Chinese en Aramees, de taal van de langste literaire geschiedenis.

Een doktersverklaring wordt vertaald door een medische vertaler, Curriculum vitae! Geef mij meer informatie. Ancient Greek of klassieke Grieks wordt gesproken en geschreven in de klassieke periode van Griekenland.

Men doet moeite om er mooi uit te zien. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficinte werkwijze. Het is geen opdringerigheid maar slechts een gewoonte! Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Grieks vertalen nederlands naar nieuw grieks andere vertalingen van brochureszowel voor dames als heren, een arbeidscontract door coca cola reclame liedje juridische vertaler.

Een van deze voorheen papieren uitgaven is nu dus online beschikbaar, vertalen nederlands naar nieuw grieks. Blote schouders en knien worden hier niet gewenst?

Griekse native speakers

Elseline Tolhoek. Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? De naam zegt het al Grieks vertaalbureau Urgent vertalen. Uw document laten vertalen van of naar het Grieks.

Sponsored links:. Oogcontact wordt niet veel gebruikt tijdens gesprekken, men kijkt alle kanten op behalve in andermans ogen. Ontvang meer informatie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.10.2020 02:37 Nickolas:
Geeft u bij een verjaardag of een naamdag een cadeau, kijk dan niet gek op wanneer men het niet direct uitpakt. Verder staat er ook veel voorbeeldzinnen in.

06.10.2020 15:46 Anthony:
Griekse native speakers Wij werken uitsluitend met native speakers.