Whatsapp overzetten van ios naar android

Datum van publicatie: 16.03.2021

Steeds meer apps werken tegenwoordig in de cloud. Lees ook.

Apple heeft een handige app gemaakt waarmee je makkelijk bestanden overzet vanaf je Android smartphone. Het uitvoeren van een back-up kan eventjes duren.

Dit is eenmalig! In het tabblad "expert mode" selecteer je het bestand "ChatStorage. Als je je WhatsApp-gesprekken niet per se op je nieuwe telefoon wilt hebben, maar ze ook niet kwijt wilt laten, kun je de WhatsApp berichten overzetten naar PC.

Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Afhankelijk van hoeveel bestanden je wil opslaan ben je hier enkele minuten tot een paar uur mee kwijt. Android heeft geen iMessage: de berichtendienst werkt alleen op Apple-apparaten.

Dit kan, maar helaas niet eenvoudig. Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol.

Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet maar meestal wel.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Als je een nieuw nummer krijgt bij, bijvoorbeeld, een nieuwe telefoon, dan wil je met dat nummer natuurlijk ook WhatsApp gebruiken. Vervolgens zet je ze over naar Google Contacten. Vaak is dit betaalde software zoals Dr. Ga akkoord en wacht totdat de contacten zijn geïmporteerd. Je wilt je contactpersonen en WhatsApp berichten op je iPhone bewaren. Lees ook. Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen.

Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis.

Toon meer resultaten. Heb je een relatief nieuwe Apple-telefoon, zoals de iPhone 11. Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'.

Zit jouw oude Android-smartphone hier tussen.

Van Apple naar een Android toestel

Op de simkaart in je iPhone kunnen contacten staan, en die contacten wil je natuurlijk ook op je nieuwe Android-telefoon gebruiken. Deze back-up komt op de iCloud te staan. Stap je over van iPhone naar iPhone, dan doorzoekt WhatsApp je iCloud voor bestaande chats en gaat het op je nieuwe iPhone meestal vanzelf goed. Van Apple naar een Android toestel Overstappen van een Apple smartphone naar Android is een hele grote stap: je kiest voor een compleet ander besturingssysteem.

Of een draagbare  zonnelader. Zorg dat je whatsapp overzetten van ios naar android bestand net. Tik op de drie stipjes aan de bovenzijde van WhatsApp in het beginscherm. Vergelijk toestellen en abonnementen Samsung! Het komt voor dat Apple eerst wil dat je beveiligingsinstellingen aanscherpt.

Bij Android toestellen werkt dit iets anders. Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone.

Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone

Mogelijk komt er tegen die tijd ook voor het eerst een iPad-versie van WhatsApp. De gesprekken mail je dan vervolgens naar je PC toe, dit gaat via de volgende 3 gemakkelijke stappen:. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Zie je die knop niet? Read Story.

Sluit nu de Migrator af en verwijder WhatsApp van je telefoon. Het app-wachtwoord kopieer je en deel je niet met anderen. Whatsapp overzetten Android: Google Drive back-up Wij raden je het aan via deze manier te doen, whatsapp overzetten van ios naar android, omdat deze manier een stuk gemakkelijker is dan via een SD-kaartje. Het is ook mogelijk om je back-up naar je Google-account te uploaden. Zorg whatsapp overzetten van ios naar android dat je nieuwe Android staat ingelogd hetzelfde Googleaccount als je oude Android!

Android Planet Gratis - Google Play? Om WhatsApp-chats over te zetten van iPhone naar Android heb je een losse app nodig zoals  WhatsApp Migratordie automatisch de chat-database van iPhone- naar Android-formaat overzet.

Dit kan zowel met foto's en videos als met de volledige tekst uit gesprekken. Vervelend is het in ieder geval wel, want WhatsApp berichten terughalen is nu veel lastiger dan wanneer je wisselt van iPhone naar iPhone of Android naar Android.

Haal de reservekopie van je oude Android op met je Nieuwe Android.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Noemenswaardige artikelen zijn de beveiligingsgids , om al je persoonlijke gegevens goed af te schermen, en de uitleg over het maken van een Android-back-up. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Je moet dan eerst dat nieuwe ding helemaal gaan updaten.

Dit kan via de iPhone zelf, maar ook via de WhatsApp applicatie. Dit gaan we jouw stap voor stap uitleggen in dit blog. In dit artikel laat GSMinfo!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: