Dagboek van een muts puppy love illustrator

Datum van publicatie: 12.01.2021

I love deze boeken. Ik hoop dat die snel komt omdat ik ben verslaafd aan de boeken!!

Ik keek op een Amerikaanse site en toen zag ik tot mijn verbazing al 10 delen!! Het leven van een loser ik ga maat nu verder lezen tot gauw weer" asmaa yusuf op 12 mei "man de boeken van dagboek van een muts zijn echt het einde. Daar ben ik blij mee!! Dagboek van een muts 4 - Zak er lekker door! Zelf heb ik ALLE boeken en ik raak maar niet uitgelezen!

Weet je soms ben ik echt een MUTS. Ik ben geinspireerd door Nikki. Lees de eerste pagina's. Jou boeken zijn fantastisch.

Ik hou zo erg van deze boeken.

Nikki is echt hilarisch!!! Op de p. How do you come up with such a nice story.
  • Je moet er echt om lachen! A big fan" enne op 9 maart "Het zijn de leukste boeken die ik in mijn hele leven al ben tegengekomen!!!
  • Zeker een aanrader, vooral voor meiden. Mocht doen" Nisa op 11 februari "ik vind het echt superleuke boeken ik doe er nu namelijk mijn boekbspreking over: houd de dief!

Wel jammer dat ik ze binnen 3 dagen uit heb: " Femke op 6 mei "echt superleuke boeken alleen wel jammer dat het lezen zo snel gaat" Femke op 6 mei "Ik zou echt willen dat de boeken langer waren. Ik ben 15, maar ik ben er nog steeds dol op! Nu wacht ik alleen maar op die leuke en vette wedstrijden!!!!! Ik herken er erg veel in en voel me soms zelf ook een muts. En ik Ben verslaaft aan het schrijven in dat dagboekje.

Het zou spijtig zijn van niet. Ik weet wat Nikki doormaakt en ik zie mezelf er heel er in terug! Ik wil hem hebben. Komen Er Nog Meer Delen?. Jullie moeten nog veel meer boeken maken! Is hij bij jullie nog te bestellen.

Ik heb nu alle delen gespaard en ik ben er heel erg blij mee.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Schrijf er meer" Berin op 7 april "Ze zijn super leuk ik heb ze allemaal gelezen schrijf er meer" Kyra op 6 april "Ik hoop dat ik ze allemaal krijg want ik lees ze graag ik heb er al een paar en ja ik houw van die boeken schrijf er meer " Xyena op 6 april "Ik hoop dat ik er ook een zou krijgen van die allemaal" Sofia op 6 april "Ik heb ze al allemaal, dus zeker verder schrijven hé.

Ik hoop dat er snel weer een nieuwe kompt. Reviews Schrijf een review.

Nu verveel ik me niet meer. Hoe heten de vriendinnen van Mackenzie??! Deel 7" Anne op 25 mei "he kyara deel 6 is al uit in amerika en deel 7 ook dus is dat idee alleen voor deel 8 maar dagboek van een muts puppy love illustrator zou je dan wel snel mee moeten zijn!!. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Ik heb bij suprise iemand getrokken die vanturn.

Navigatiemenu

Dus nu verveel ik me weer rot :" Yeeeeeettttt op 29 april "mijn vriendinnen zeggen dat ik eraan verslaaft ben maar ik vindt het niet zo maar goed ze mogen het zeggen van mij en ik verveel me rot dus wil ik ze allemaal hebben want voor het slaapen lees ik een half uurtje 30 min en dan ga ik slapen en meestal droom ik er over en dan droom ik over roblox dat het meeste ik hou van roblox maar daar praten we nu niet over doei EN SUCCES ALLEMAAL!!!!!

Wij hopen dat u nog veel van uw originele ideeën op papier zet. Vond je dit een nuttige review? Als iemand hiervan afweet, please" Soesiwang op 3 juni "Ik heb alle boekke in een middag uit geleze waar neer komt 6????

  • Nikki is mss de grootste muts ooit,maar ze is wel heel lief en soms heb ik zelf medelijden met haar.
  • Ik ben niet perfect, maar ik ben wel gelukkig!
  • Ik vind de verhalen hilarisch.
  • Logisch dat hoofdpersoon Nikki ze mee naar huis neemt.

Groetjes Imke Stollman" imke op 28 september "Mijn eigen gemuts past zo goed in de verhalen van de muts? Ik volg dagboek van een muts al sinds deel 1. Ik heb alle boeken behalve deel 2 Daarvoor ben ik nu aan het sparen. In het Engels zie ik ze al wel Geef A. Everyone likes the books so much!!!!!!!!!!!!!!. Ik lees jou boeken graag. Mijn computer staat vol met halve verhalen, dagboek van een muts puppy love illustrator.

Rachel Renée Russell

Die heet : tales from a not so perfect pet sister!! Ik weet wat Nikki doormaakt en ik zie mezelf er heel er in terug. Daarom heb ik een vraag, in Amerika gaat dagboek van een muts 13 uit, op welke datum gaat die in Nederland uit?

En ik vind 'm echt heeeel erg leuk!!

Ik wil er als een van de eerste bij zijn. Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even 15, Nu ben ik bij het vijfde boek en ik vind het nog steeds een hele leuke serie. En je weet wel bij alle boeken staat zo'n plaatje met iets er op zo al niet zo perfect leven en bij deel 8 staat daar : tales from a not so happily ever after en bij 9 staat : tales from a not so dorky drama queen en deel dagboek van een muts puppy love illustrator is of komt al uit!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 04:52 Tayfun:
Heb je nog tips voor het schrijven van boeken? Elke avond lezen we er zeker 1 hoofdstuk meschien zou je ook verhalen op tv kunnen zetten Veel groeten van Marie.

20.01.2021 06:07 Alma:
Het liefst zou ik ze allemaal willen kopen maar ze zijn zooooooooooo duur. Rachel Renéé Russel, ik vind je de tofste schrijfster ooit!

16.01.2021 05:43 Jacques:
Want ik heb alle delen 1 tot en met 6! Het zijn mijn lievelings boeken.