Dames trui breien met raglanmouw

Datum van publicatie: 15.03.2021

Beste Drop Design, In het patroon staat : Minderen op het voor- en achterpand: Minder in elke 4e nld als volgt: 2 keer Minder op de mouwen: Minder in elke 2e nld: keer. Deze 2 rijen steeds herhalen.

Deze prachtige trui is gebreid in de ribbelsteek. Even naar beneden scrollen voor het Nederlandse patroon. Brei 6 cm boordst. Wissel naar sokkenbreinld 3,5 mm en brei door in tricotst. Aluminium breinaalden 1p. Herhalingen van het patroon kunnen een beetje anders zijn in de verschillende maten, om de juiste verhoudingen te krijgen.

Laat je e-mailadres achter. Hoe zet u steken van een hulpdraad terug op de naald. Bovenaan al onze patronen vindt u een link naar onze garenvervanger, welke handig kan zijn als u een ander garen wilt gebruiken dan staat aangegeven in het patroon. Cela parat trs peu pour un pull. Een mooi en vooral eenvoudig breipatroon voor een trui.

Over dit idee Wat heb je nodig? Brei hiervoor uit de 1ste en voorlaatste steek telkens 2 steken. Leuk breipatroon voor makkelijke zomer trui.
  • Gebreide damestrui in paarstinten en de bovenkant in de ajoursteek. Deze naalden zijn dikker en hebben een groter oog dan gewone naainaalden waardoor je dikkere draad of wol moeiteloos kan inrijgen.
  • De stekenverhouding past u aan met de naalddikte, wat de reden is waarom we slechts een suggestie voor de naalddikte geven! Het is ook mogelijk om meerdere draden van een dunner garen te gebruiken om de stekenverhouding van een dikker garen te krijgen.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Kant de overige steken af. Als u liever in de rondte breit dan heen en weer, dan kunt u natuurlijk het patroon aanpassen. Het is mogelijk dat sommige verkooppunten nog bollen op voorraad hebben van garens die niet meer leverbaar zijn, of dat iemand thuis nog een paar bollen heeft liggen en hier een patroon bij zoekt.

Minder in de laatste teruggaande naald boordsteek 1—3—1 steek. Nieuwsbrief Schrijf je in!

  • Een hele mooie trui met lange mouwen en een kraag met roosjes.
  • Sluit eerst de raglannaden en dan pas de mouw- en zijnaden. Deze trui wordt met dubbele draad gebreid.

De lengte die erbij komt wordt namelijk gebreid voordat u begint met afkanten voor de armsgaten. Brei 1 nld av en 1 nld r, vous obtiendrez bien les mesures du schma. Catherine ! Si votre chantillon est juste, en meerder tegelijkertijd in de 1e nld naar een totaal van st. DROPS winkel worden. Kan ik een patroon aanpassen van rondbreinaalden naar rechte naalden, dames trui breien met raglanmouw.

Wat heb je nodig?

Fantastische Truien Het basispatroon van deze raglan brei je razendsnel. Cela paraît très peu pour un pull. Witte gebreide trui uit mohair.

Meet altijd binnen de biessteken als u de lengte opmeet. Gratis breipatroontje in pdf bestandje. Det er veldig beklagelig at du syntes det er en vanskelig oppskrift.

Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep naar boven. Gebreide damestrui in paarstinten en de bovenkant in de ajoursteek.

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. Laat uw e-mailadres achter! Download de werkomschrijving:.

  • Kant voor de hals de middelste 21 24 steken af en brei beide kanten apart verder.
  • Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken.
  • Hoe breit u tricotsteek in de rondte op een rondbreinaald.
  • Een account aanmaken voor het patroon.

Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design n van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet vertaald in talen. Mouwen: De mouwen worden in het rond gebreid op de dames trui breien met raglanmouw. Maattekeningen lezen. Het aantal steken wordt in de volgende toer aangepast zodat het overeenkomt met het patroon en de afmetingen in de tekening. Jouw favorieten. Kant vervolgens aan elke kant van de hals nogmaals 1 x 2 en 2 x 1 steek af. D oplossing voor wie niet graag breit met 5 breinaalden zonder knop.

Instructies voor het patroon

Deze rondbreinaald met flexibele kunststofdraad bestaat in verschillende lengtes en diktes, voor grotere en kleinere breiwerken. De website van Lion Brand met een grof gebreide trui! Sluit eerst de raglannaden en dan pas de mouw- en zijnaden. Kant vervolgens aan halszijde 3 0 steken af en minder aan de andere kant ook nog eens voor de raglan.

Hoe breit u een rechte r steek Continentale manier. Leuk breipatroon voor makkelijke zomer trui. Bekijk een lijst met vaak gestelde vragen FAQ.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.03.2021 22:01 Ümüt:
Laat uw e-mailadres achter! Was het kledingstuk volgens de instructies op het garenlabel.

22.03.2021 01:58 Alicja:
Als u in de rondte haakt, wordt elke toer in het telpatroon aan de goede kant gehaakt, van rechts naar links. Nieuwsbrief Schrijf je in!

16.03.2021 09:14 Chaline:
Weet u niet zeker welke maat u moet kiezen? Drie basispatronen voor drie verschillende truien.