Gebruiksaanwijzing stella fiets

Datum van publicatie: 13.01.2021

Lees voor het opladen van de accu de gebruiksaanwijzing van het oplaadapparaat en neem de voorschriften in acht. Mijn gloednieuwe elektrische schoonheid www.

Pas daarom de trapondersteuning aan jouw snelheid aan. Ik heb een eleon fietscomputer en krijg de trip niet nul gezet Gesteld op om De juist spanning staat op de zijkant van de band. Sleutels 2 stuks Lader. Controleer de werking van de versnellingen. Je hebt alles binnen handbereik want de bedieningsknoppenĀ zitten aan het handvat.

Code 16 met moersleutel icoon. Maar bij mij is het de boven en mode knop tegelijk. Inleiding Gefeliciteerd met jouw nieuwe e-bike. Heb het bij de klanten service neergelegd en verwacht en vlot en passende oplossing, gebruiksaanwijzing stella fiets. Bevestig je keuze met de middelste knop.

Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.

  • Als de wielen van de grond komen, kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken. Deze fiets is uitgerust met elektrische trapondersteuning, zodat u op een totaal nieuwe manier Nadere informatie.
  • Bij toenemende snelheid moet het motorvermogen steeds verder afnemen. Batterijpakket opladen

Handleiding

Per ongeluk de twee knopjes van de ondersteunings regelaar gelijktijdig in gedrukt en nu kloppen de afstands getallen niet meer. Ik kan helaas de handleiding niet downloaden op mijn werk. Zorg er daarom voor dat de bandenspanning van je Stella e-bike altijd 4,5 bar is. In tegenstellling tot het instructieboekje de middelste en bovenste knop gelijk een paar seconden indrukken.

Afgelegde weg en tijdsduur De afgelegde weg of tijdsduur kunnen wisselend in de display worden weergegeven. ARP Clockradio handleiding Index 1.

  • U bent nu de trotste eigenaar.
  • Gebruiksaanwijzing B ebike 9 Gebruiksaanwijzing B ebike 9 Gefeliciteerd! LED-Display voorwielmotor S 5.

Voor je eigen veiligheid raden wij je echter aan niet zonder helm te fietsen. Verder alles zichtbaar op display. De garantie vervalt als gebruiksaanwijzing stella fiets afwijkt van de instructies. Hoe hoger de trapondersteuning, hoe meer energie de motor van de accu vraagt. De vijfde stand is met name geschikt om in heuvel- en bergachtig terrein maximale ondersteuning te hebben bij snelheiden lager dan 25 km per uur.

Lader Onderdelen.

Hoofdnavigatie

E-Bike Fiets met elektrische trapondersteuning Dus: een fiets met een motor maar spierkracht is noodzakelijk. We zien dat je een verouderde browser gebruikt! Meer instructies vind je Nadere informatie. Indien er iets mis is met het elektronisch gedeelte van de ebike, zal de display automatisch een code weergeven.

Als ik mijn display uitzet van Livorna krijg ik allemaal strepen op het scherm voor hij uitgaat. Opmerkingen opladen van het batterijpakket Alle instellingen zijn hiermee afgerond. Ik kom de dijk niet op met mijn nantes van stella, gebruiksaanwijzing stella fiets, wat voor handelingen moet ik doen. Laat uw gebruiksaanwijzing stella fiets achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Veelgestelde vragen

Hierna kan de helderheid van de display worden ingegeven. Hoe kan ik de display van mijlen naar km, terug zetten Gesteld op om Met deze instelling dient rekening gehouden te worden met de Nederlandse wetgeving. Wij helpen u graag bij het instellen en gebruiken van dit display. EenheidĀ  snelheid en afstand.

To make this website work, we log user data and share it with processors, gebruiksaanwijzing stella fiets. Oud hollands papier a4 verzekerd te zijn van vele Nadere informatie. Voor je eigen veiligheid raden wij je echter aan niet zonder helm te fietsen.

Je hebt alles binnen handbereik want de bedieningsknoppenĀ zitten aan het handvat. Het huidige ondersteuningsniveau wordt midden onderaan op het display weergegeven? Ik heb monteur aan de lijn gehad ligt aan de trap as zei hij Bevestig je keuze met de middelste knop. De display ziet er als volgt uit: Bij gebruiksaanwijzing stella fiets instelling dient rekening gehouden worden met de Nederlandse wetgeving.

Deze handleiding is bedoeld voor jou als consument.

Beoordeling

Het gemiddelde motorvermogen mag niet hoger zijn dan W. Ik heb een Vicenza Superior Ik zou graag mij gemiddelde snelheid willen aanpassen, weet iemand hoe dit moet. Display ziet er als volgt uit: Display verlichting De laatste parameter is de instelling voor de verlichting van de display.

Ideaal voor fietsers die zelf mee willen trappen. Hoe kan. Voor analyse, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 07:50 Aarnout:
Vanuit stilstand optrekken en een helling op fietsen kost veel energie voor een elektrische fiets.

16.01.2021 07:55 Veli:
Apparaten met deze markering mogen niet via het restafval worden afgevoerd, maar moeten door teruggave ter recycling worden afgegeven.