Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag in het italiaans

Datum van publicatie: 14.03.2021

Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk! Van harte gefeliciteerd met het jubileum!

Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen. Gefeliciteerd in het Italiaans Doorheen een jaar zijn er behoorlijk wat dagen waarop een felicitatie wel gepast is. Bron: Greetz. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Gelukwensen - Condoleances Wij zijn diep geschokt over het plotselinge overlijden van

Engelssprekende personen zijn beschikbaar op de hulpnummers. Enkele leuke voorbeelden. De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Degenen die op Sicili aankomen, ga niet naar de spoedeisende hulp of de dokterspraktijk, kunnen de app 'Safe Sicily' downloaden en optioneel persoonlijke gegevens invoeren over hun gezondheid. Lifestyle Itali. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrirestap.

Heb je een vraag, wil je iets toevoegen aan deze pagina of een correctie doorvoeren? Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. We proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hoe zeg ik het in het Italiaans?

Of bel het regionale gratis nummer. Ken je iemand die een felicitatie verdient en Italiaanse roots heeft of gewoon iets heeft met Italië? Geen dank. Wil je weten hoe het in de Italiaanse taal allemaal gezegd wordt, hier is een lijstje met de meest voorkomende woorden bij je verjaardag.

L'espressione del nostro cordoglio vi giunga in una così triste circostanza.

Da parte di tutti noi, buona fortuna per il nuovo lavoro. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Bron: Greetz. Fijne feestdagen? Gefeliciteerd met jullie pasgeborene.

2x per week Italiaanse inspiratie

Wij hopen dat je snel weer de oude bent. Reageer dan hieronder. Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit.

A voi e al vostro piccolo bimbo, ti auguro il meglio in questa nuova esperienza, di fortuna! Bron: Greetz. Complimenti. Volg ons ook op Facebook:. Gefeliciteerd met je verjaardag. Zoek een leeftijd.

Zoek naar inspiratie

Culinaire Tips. Zoek je reisadvies van de Nederlandse overheid : Zie deze link Zoek je een inreis verklaring? In deze moeilijke dagen willen wij aan jou ons oprechte medeleven betuigen. Al die Italiaanse felicitaties komen dan ook nog in allerlei vormen, maar de meest bekende zijn natuurlijk het tanti auguri en buon compleanno. Voor de nieuwe moeder.

Integendeel: wij moeten jou bedanken. Ik wens jou veel geluk en succes met Nieuw Puglia heeft het dragen van een mondmasker nu verplicht gesteld voor zowel binnen en hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag in het italiaans openbare gelegenheden! I nostri migliori auguri! Lees ook deze berichten Reistips uit Itali. Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk. Gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is!

Gefeliciteerd in het Italiaans?

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! Elk jaar word je een jaartje ouder en dat kun je vieren met een groot feest. Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor

Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan. Beleef Itali - Lifestyle. Reageer dan hieronder. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.03.2021 07:22 Darryl:
Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor