Het weer op ibiza in april

Datum van publicatie: 14.01.2021

De gemiddelde jaartemperatuur voor Ibiza is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Mensen kijken op Ibiza: De leukste plekken om…. Het klimaat tijdens de herfstmaanden kan soms onvoorspelbaar zijn. De hoofdstad van Ibiza is Ibiza-stad.

Maximum temperatuur: 15 °C Minimum temperatuur: 8 °C Zonuren per dag: 5 Aantal dagen neerslag: 6 Zeewater temperatuur: 15 °C Weer Ibiza februari Februari is zo goed als vergelijkbaar met januari en ook een prima maand om Ibiza te bezoeken wanneer je van rust houdt. Op deze pagina vind je meer informatie over het weer en het klimaat op Ibiza.

Sant Joan de Labritja in april. Het is raadzaam om altijd een fles water bij je te hebben. Wat is de valuta van Ibiza. Er valt in januari op 8 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 23 Dagen droog op Ibiza. Je zult merken dat het heerlijk rustig is op het eiland, het weer op ibiza in april.

Met een gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 25 graden is het zeewater prima voor een verkoelende duik.

Als je de drukte van het hoogzeisoen wilt vermijden, maar nog steeds goede weersomstandigheden wilt om heerlijk te zonnen op de stranden en andere vakantie activiteiten wilt ondernemen?

TourWeb © NetMatch. In maart stijgt de gemiddelde temperatuur iets ten opzichte van januari en februari en met name de natuurliefhebbers kunnen nu aan hun trekken komen. Het warme Middellandse Zeeklimaat maakt Ibiza een populaire vakantiebestemming.

De zeetemperatuur ligt rond de 15°C. Weer Lanzarote — Een paradijselijk eiland.

Het uitgaansleven op Ibiza heeft niet voor niets een bekende reputatie. Raco Verd Ibiza. Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in april van het weer in Ibiza kunt verwachten. Echter is de temperatuur in de winter op Ibiza zeker nog prima te noemen! Cala Pada.

Beste reistijd Ibiza, Spanje

Het is 71 dagen droog in de lente. Weet je je pincode s niet meer? Bikini by Cathy Guetta. Wij bieden u geweldige aanbiedingen voor een heerlijke vakantie in Ibiza!

Pacha Ibiza. Destino Ibiza. Lees hier ook onze gids: Slecht weer op Ibiza: Wat is er te doen bij regen. Ook is begin oktober nog goed te doen op Ibiza wanneer alle beachclubs en restaurants nog geopend zijn. Ook in de herfstmaanden oktober en november blijft het warm.

Ibiza Jaarlijks Weer

Het weer, klimaat en temperatuur op Ibiza 14 april Kumharas Ibiza. Toch kan het voorkomen dat er regenachtige dagen tijdens je vakantie voorkomen, en zelfs de kans op een storm is aanwezig.

Het weer is er al super en ook het zeewater begint op temperatuur te komen. Natuurlijk wil je het maximale halen uit je vakantie op Ibiza.

O Beach Ibiza. Winkeltip: Sluiz Ibiza. Ook september is een goede maand om Ibiza te bezoeken. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. Weer in mei op Ibiza. Nassau Beach Club Ibiza kondigt opening aan. Ibiza in Februari!

Ontdek het weer in Ibiza in andere maanden

Wat is je e-mail? Jacaranda Lounge Ibiza. Wat is de hoofdstad van Ibiza?

Nederland Belgi Europa Mijn Locaties. Coco Beach Ibiza. Gemiddeld is het maximaal 25C in september op Ibiza en minimaal rond de 24C. Uiteraard is dit nog steeds een heerlijke temperatuur om met een vest aan op het terras te zitten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.01.2021 11:24 Ilze:
Hoe groot is Ibiza? Van juni tot september schijn elke dag de zon, met een piek van gemiddeld elf uur zon per dag in juli.

15.01.2021 00:18 Samentha:
De nachten kunnen koud zijn — als je een vakantieaccommodatie boekt zonder verwarming — de gemiddelde nachttemperaturen liggen rond 8 of 9°C.