Hoeveel steken opzetten voor muts

Datum van publicatie: 09.01.2021

Elianne legt stap voor stap uit hoe je deze muts kunt maken. Het aller, allereerste wat ik ga doen is een proeflapje maken.

Ongeveer cm is genoeg. Welke manier van meten heeft jouw voorkeur als je een muts breit? Zet de benodigde hoeveelheid steken op in het voorbeeld was dat 84 steken. Zoals mijn collega blogger Bianca al schreef: meten is weten. En ik ga er zéker ook nog een voor mijzelf breien.

De draad zit nu aan de binnenkant van de muts. Gebruik je dikke wol, deel 1 van mijn mutsverslag, hoeveel steken opzetten voor muts. Tips en waarschuwingen. Vandaag begin ik met opmeten, dan heb je tussen de en meter nodig; met een dunnere draad tussen de en meter. Verwijder de naald Met een stopnaald of haaknaald trek je de draad door de 4 overgebleven steken.

Naad dicht naaien.

Andere materialen Denk hieraan een schaar, steekmarkeerders veiligheidsspelen kunnen ook en een meetlint. Met het meetlint meet ik mijn hoofdomtrek. Je moet exact weten hoeveel steken je moet opzetten om te zorgen dat de muts precies past.

Je kunt dat niet meer herstellen. Plaats om de 8 steken een steekmarkeerder. Methode 3 van Als je de basistechnieken van het breien al onder de knie hebt, dan is deze muts in één middag af.

Laat het ons weten. In verschillende maten beschikbaar. Doe je best. Hoi Angelique, maar heb geen idee waar ik een patroon vandaan moet hal? Hoe maak je het.

Wat heb je nodig om deze muts te breien?

Alhoewel ik haken en breien even leuk vind heb ik voor mijn eerste zelf ontworpen muts gekozen voor breien. Methode 3 van Verbind de eerste en de laatste steek in een cirkel.

Cookies maken wikiHow beter. Was dit artikel nuttig. Met een stopnaald weef je de overgebleven draad in de lengte tussen de steken van je muts door. Italiano: Lavorare un Cappello Facile ai Ferri. Het is moeilijker om er nog iets tijd suriname nu te doen als je muts al bijna af is.

Patroon muts breien

Ja Nee. Een rondbreinaald werkt voor dit project het best. TIP: Als je geen zin hebt in deze wiskundige berekening kun je ook een andere manier uitrekenen hoeveel steken je op moet zetten.

Tags: muts breien breien muts breipatroon.

Als je de basistechnieken van het breien al onder de knie hebt, dan is deze muts in n middag af. Overal haalde ik de patronen vandaan; uit boeken, tijdschriften en van het internet. Het voorbeeld heb ik gebreid voor mijn jarige zoon. Meet de omtrek van je hoeveel steken opzetten voor muts Cookies maken wikiHow beter. Over dit idee Wat heb je nodig. Aluminium breinaald 1p.

Wat heb je nodig?

Blijf je steken tellen als je aan het minderen bent. Zorg dat je deze andere materialen ook bij de hand hebt. Je krijgt dan waarschijnlijk niet iets wat op een muts lijkt. Gebruik je dikke wol, dan heb je tussen de en meter nodig; met een dunnere draad tussen de en meter.

Ik wil eigenlijk zelf wel eens een muts ontwerpen. TIP: Als je geen zin hebt in deze wiskundige berekening kun je ook een andere manier uitrekenen hoeveel steken je op moet zetten. Previous Post Nieuwe draad aanhechten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: