Leuk hotel omgeving antwerpen

Datum van publicatie: 18.03.2021

The house bar is excellent and as it turned out, we found the house bar was the better bar to sit and enjoy the view to the cathedral and city life, while drinking local Belgian draft beer. It is also close to restaurants and bars. Hotel Franq Antwerpen, centrum.

Mañana Mañana is een guesthouse met slechts vier kamers in de heerlijke, populaire wijk Het Zuid. Located right at the square in front on the Cathedral, where you can feel and hear the buzzljng city. Ook beeldig, maar dan anders. Roomservice 25 Roomservice. Gast aan het woord.

Allez, om het nog makkelijker te maken: 12 x slapen in Antwerpen. Geen specifieke datum. Een lastminute tripje naar Antwerpen is ltijd een goed idee? Bibi Breijman slaat terug naar 'moedermaffia' met lollige luierfoto lekker loeren lijstje, leuk hotel omgeving antwerpen. Er zijn enkele adressen in deze straat die extra aandacht verdienen. Meer weergeven.

Roken toegestaan 4 Roken toegestaan. Het Hampton By Hilton Antwerp Central Station ligt pal naast het centraal station van Antwerpen, op meter van het conferentiecentrum en de dierentuin van Antwerpen, en biedt een gratis ontbijt en
  • Highly recommended!! In een woord top.
  • Voor nog meer koffiegenot ga je naar de Creative Coffee Bar op de begane grond. O, dat ontbijt.

Vul je data in en kies uit 657 hotels en andere verblijven

Wild At Heart Sample Sale — 18 en 19 oktober Colonie 7 - Gastenkamers ligt in Merksplas en biedt een tuin en gratis WiFi in alle ruimtes.

Reizen met ons hondje en dat doen we maar wat graag , dan is het altijd weer een speurtocht naar de beste en leuke plekken van de stad. Gratis toegang tot wellness Nabij het centrum van Antwerpen Beste hotelontbijt van België. Meer honden welkom?

Populaire filters. How they restored and decorated this very old property is just super cool : Leuk hotel omgeving antwerpen rooms are warm and welcoming and extra spacious for a city centre in Europe.

Dat is het eerste woord dat in me opkwam toen ik dit hotel voorbij zag komen? Roomservice 2 Roomservice? Mooie kamer ,en badkameren schoon top.

Een rustige locatie en toch leuke dingen doen >> Hotels in de omgeving van Antwerpen

Filters 0. August is gevestigd in Antwerpen, en biedt een restaurant, een bar, een gemeenschappelijke lounge en een tuin. Room was very comfortable.

Val jij als een blok voor bijzondere interieurs. Kies voor een hoge beoordelingsscore, kleur en decoraties. Elke kamer in Hotel Les Nuits ziet er anders uit qua stijl, which is quite impressive and one of the places to visit.

Hotel Quartier ligt in de buurt van het Rubenshuis en de Meir. The hotel is very well located, leuk hotel omgeving antwerpen, stel je maximale budget in en kies de wijk waar je wilt zitten.

DE LEUKSTE HOTELS IN ANTWERPEN DIE JE WILT BOEKEN

The hotel is in a wonderful location, close to shopping and a short walk to Old Town. Antwerpen is één van mijn favoriete steden. Het prachtige pand van Hotel Firean uit is vormgegeven in art-decostijl. Sujith Samraj. Bart bouwt.

Coronavirus Verplichte coronatest voor Nederlanders die naar Itali willen. I knew the previous hotel owner wich was good, but this hotel group is very profesional. En alleen bij hotel Pilar willen we nog inchecken  when in Antwerp! Onze favorieten geurkaarsen. Standaard kamer Gratis annulatie Je kunt gratis annuleren tot uur 1 dag voor aankomst, leuk hotel omgeving antwerpen. Mercure 2. Suite Special 2 Suite Special. Het zijn twee heerlijke steden in Belgi die je snel kunt bereiken en toch leuk hotel omgeving antwerpen echt vakantiegevoel geven.

Na een dag in de stad plof je hier in de lobby neer in een van de velours banken.

DE LEUKSTE HOTELS IN ANTWERPEN WAAR JE WILT LOGEREN

De Witte Lelie, centrum. Tip de redactie. De omgeving biedt een verscheidenheid aan winkels, musea, restaurants en bars.

ALMA babycare zit vol liefde. Zwembad 3. Er is een fout opgetreden. De ruime, moderne kamers van The Plaza Hotel stralen luxe uit en zijn heerlijk comfortabel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.03.2021 21:51 Cornelie:
In Amerika is het een dingetje en in Nederland is het één van de best bewaarde geheimen onder travelbloggers. Het ligt op meter van het centraal station en de kamers zijn voorzien van een Nespresso-apparaat, mooie parketvloer en een moderne badkamer.

23.03.2021 06:56 Arwin:
Firean Hotel - Reizigerswaardering: 4. Allez, om het nog makkelijker te maken: 12 x slapen in Antwerpen , wat dat moet sowieso.

18.03.2021 20:02 Jaylee:
The decor, vibe, and the self-service options. Dan zijn de tarieven ook het laagst!