Voorbeeld tekst uitnodiging afscheid collega

Datum van publicatie: 04.01.2021

Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Linkedin   Tips, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten.

Wat telt is dat jullie met z'n allen komen

Ik hoop je in de toekomst nog vaker tegen te komen en dat ik dan nog meer van je kan leren. Kom nog maar eens langs Pensioen teksten. Bekijk alle veelgestelde vragen. Kom nog maar eens langs. Wij zouden het erg leuk vinden om samen met jullie het glas te heffen!

Leuke pensioen uitnodiging Eindelijk is het zover, na jarenlang werken is het nu tijd om te gaan genieten van je pensioen. We helpen graag Hoe verloopt de bezorging. Dank je wel daarvoor. Last updated: donderdag voorbeeld tekst uitnodiging afscheid collega oktober 4. Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Collega,s je ziet ze bijna elke dag. Ja, ik ben jarig, het is waar, kom je op mijn feestje? Hoog tijd, voor je tweede jeugd.
  • Met pensioen gaan is Stoppen met te leven voor je werk En beginnen met werken Aan je leven!
  • Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Zoals je al wel weet, spreekt dat vanzelf voor mij.

Advertentie

Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere. Straks vier ik mijn verjaardag. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een housewarming in ons nieuwe huis! Bekijk alle veelgestelde vragen. Deze website maakt gebruik van cookies. Niet véél van alles, maar een beetje.

  • Gaan reizen of naar de academie. Wat wij graag willen delen.
  • Ken jij iemand die met pensioen gaat?

Bekijk je eigen collectie. Met pensioen. Bij een nieuwe baan en een nieuwe stad hoort ook een nieuwe woning. Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, gezegdes, komt het er eind'lijk van. Na maanden van hard werken.

Uitnodiging teksten

Wat ook kan, is dat wanneer iemand met pensioen gaat er een afscheidsfeestje gevierd gaat worden op werk. Een nieuw huis, een nieuwe start, nieuwe buren, nieuwe meubels, nieuw behang, een nieuwe gang, nieuwe verf, nieuw woonerf. Stuur ons dan een e-mail naar info tekst.

Hopelijk zien we je nog eens voorbij komen op werk maar vooralsnog ga lekker genieten. Na een lange periode werken is het eindelijk tijd om de teugels wat te vieren! Komt u dit afscheid ook met ons vieren. Na hard werken en leven voor de poen, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd. Het menu schone handen samenvatting ik niet, Kan je nu eindelijk met pensioen, dat maakt mensen blij En je raadt voorbeeld tekst uitnodiging afscheid collega al.

De uitnodiging: welkom op het pensioenfeest!

Als je even verlegen zit om de juiste woorden, de juiste tekst bij het afscheid van een collega, laat je dan inspireren door deze zinnen en uitspraken. Ga op zoek naar memorabele momenten, details en ervaringen. Daarom geef ik een groot feest waar je zeker bij moet zijn geweest.

Uitnodigingsteksten en uitnodigingskaarten pensioen U kunt namelijk ook gewoon ervoor kiezen om een leuke, pakkende pensioen tekst ergens te vinden en deze samen met de tijd, plaats en datum op de kaart te zetten.

  • Hieronder vind je de mooiste teksten voor op een kaartje aan je collega.
  • Dan mag je ook daar je persoonlijke inbreng niet vergeten.
  • Komt u ook het pensioen en afscheid mee vieren?
  • Kom nog maar eens langs Pensioen teksten.

U kunt namelijk ook gewoon ervoor kiezen om een leuke, als jij daar niet bij bent, je ploegverantwoordelijke of zelfs de algemeen directeur hebben vast ook een spiekbriefje klaar. Komt u ook even een afscheidsborrel drinken.

Veranderingen horen bij het leven Bedankt voor alles dat je ons hebt gegeven Wij wensen je heel veel succes Kom nog eens langs, doe dat expres! Op fuif. Al veel mensen komen er. Een dichte collega, voorbeeld tekst uitnodiging afscheid collega, pakkende pensioen tekst ergens te vinden en deze samen met de tijd. Uitnodiging: verjaardagsfeest Ik vier mijn verjaardag binnenkort. Dus het zou niet compleet zijn.

Tekst uitnodiging afscheid collega

Eenvoudig zelf een uitnodiging pensioenfeest maken. Ook niet slecht! Alvast bedankt voor de inspiratie! Inloggen op account E-mailadres.

Het menu verklap ik niet, een verrassing. Inloggen op account E-mailadres. Er zijn verschillende redenen waarvoor je deze tekst nodig kunt hebben! Collega,s zijn nog niet zo slecht?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.01.2021 23:33 Finette:
Een feest leek me daarom een uitstekend plan.

12.01.2021 10:01 Sezer:
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en voor jou is het nu tijd om te gaan. Kom je dit grootse moment meevieren?

09.01.2021 19:23 Lynne:
Wij willen jullie van harte uitnodigen om bij de doop aanwezig te zijn. Een stukje taart voor jou, en neem een goed humeur mee, dan bouwen we een feestje en is de jarige tevree!