Weer egypte februari marsa alam

Datum van publicatie: 22.11.2020

Gemiddeld is het maximaal 26°C in november in Marsa Alam en minimaal rond de 21°C. Het ligt op de Kreeftskeerkring, wat betekent dat tijdens de zomerzonnewende de zon hier loodrecht boven de aarde staat.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Het weer in augustus: Subtropische temperaturen voor de hittebestendige zonaanbidder. Wat is relatief goedkoop? Gemiddeld is het maximaal 33°C in september in Noord Egypte en minimaal rond de 27°C.

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen.

Temperatuur zeewater. Home Egypte Marsa Alam. In de lente is het in Marsa Alam gemiddeld 31C. Er valt in november op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Egypte. Hoe groot is Egypte.

  • De weersverwachting voor Egypte is gebaseerd op het weer in Caïro. Iedereen van 6 jaar of ouder moet een negatieve PCR-test kunnen tonen op alle Egyptische vliegvelden.
  • Het weer morgen in Marsa Alam. Er valt in november op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Egypte.

Ontdek het weer in Marsa Alam in andere maanden

Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Marsa Alam te gaan, dan raden wij zeker aan om Marsa Alam 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt. In de herfst is het in Noordoost Egypte gemiddeld 26°C. Marsa Alam heeft een woestijnklimaat. Het weer morgen in Marsa Alam. Vliegtijd vanaf Nederland of België ongeveer 4,5 tot 5,5 uur rechtstreekse vlucht Tijdverschil tijdens wintermaanden 1 uur later dan in Nederland Munteenheid Egyptische pond Prijsniveau eten, drinken etc.

In de winter is het in Marsa Alam gemiddeld 23°C. Marsa Alam ligt in Egypte.

  • Gemiddeld is het maximaal 24°C in maart in Noordoost Egypte en minimaal rond de 19°C. We hadden een week lang zon en het water is nog prima qua temperatuur.
  • Qina in februari. Er valt in oktober op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte.

Het ligt in een kaarsrechte lijn op 3. Marsa Alam weer in oktober. Zeg je Egypte, waarvoor het winterseizoen zeer geschikt is: - cultuur: het land heeft ontelbare historische schatten verspreid over het land, zee en pyramides. Egypte bezoeken doe je voornamelijk voor een drietal redenen. Januari Maart. Reisorganisaties Egypte.

Meer klimaatinformatie

Gemiddeld is het maximaal 31°C in mei in Marsa Alam en minimaal rond de 24°C. Praktische reisinfo De weergegeven praktische informatie is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Wist je dat er bijna nooit een wolkje aan de lucht is? Het hoogst aantal haalbare sterren is vijf.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden, weer egypte februari marsa alam. Gemiddeld is het maximaal 34C in juli in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 28C. Er valt in oktober op 1 Dag neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand haar opsteken kort Dagen droog in Egypte?

Weet je je pincode s niet meer! Onze site werkt hierdoor niet optimaal?

Klimaat Egypte

Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank. Deze site gebruikt cookies. De zeetemperatuur ligt rond de 28°C. De zeetemperatuur ligt rond de 29°C. In de herfst is het in Marsa Alam gemiddeld 26°C.

Egypte heeft De gemiddelde jaartemperatuur voor Zuidoost Egypte is 29C en er valt in een jaar tijd 8 mm regen. Bij ruim 13 felle zonuren loopt de temperatuur op tot 40C. Er valt in totaal 2 mm neerslag op 1 dagen. Bezienswaardigheden Wie Egypte echt wil ontdekken die kan kiezen uit diverse leuke bezienswaardigheden en excursies. Klimaat Noord Egypte per maand. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals weer egypte februari marsa alam gemiddelde temperaturen.

Beste versano winterjas dames om naar Marsa Alam te gaan. Hoelang is het vliegen naar Marsa Alam.

Marsa Alam Temperatuur grafiek

De watertemperatuur ligt rond de 30°C. Talen officieel en gesproken. In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. In de winter is het in Noordoost Egypte gemiddeld 22°C.

Marsa Alam weer in november. In de herfst is het in Marsa Alam gemiddeld 26C. Er valt in december op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.11.2020 16:59 Dhiradj:
Vliegtijd vanaf Nederland of België.