Weer egypte maart 2020

Datum van publicatie: 16.03.2021

Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in maart van het weer in Egypte kunt verwachten. Hurghada weer vrijdag 29 maart

In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. Cookies Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Herfst klimaat Hurghada sep-nov In de herfst is het in Hurghada gemiddeld 26°C.

Februari April. We hebben gekozen voor het zuiden van Egypte, want dan is het warmer in de winter dan het noorden.

Gemiddeld is het maximaal 24C in maart in Noordoost Egypte weer egypte maart 2020 minimaal rond de 19C. De zeetemperatuur prijs slof marlboro polen rond de 24C. Hurghada ligt aan de Rode Zee en naast een relaxte zonvakantie kun je hier ook uitstekend duiken en snorkelen.

Zonder oponthoud ben je 58 uur onderweg? Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Het is 89 dagen droog in de herfst.

  • We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling voor alle locaties in Egypte tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur.
  • Regen zul je hier niet snel hebben. Daarna loopt de watertemperatuur snel op naar waardes van 28 tot soms zelfs 29 graden in de maanden augustus en september.

Beste reistijd Egypte

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Egypte. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Kan het sneeuwen in Egypte in maart?

De Rode Zee is niet voor niets een zeer populair bestemming bij duikers en watersportbeoefenaars. Valuta Egypte In Egypte wordt de Egyptische pond gebruikt om mee te betalen.

Privacy Instellingen. Zichtbaarheid km. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Klimaat Noordoost Egypte per maand. Egypte ligt in een kaarsrechte lijn op ongeveer 3.

Gegevens van: Marsa Alam. Er valt in november op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Egypte. Er valt in totaal 8 mm neerslag op 3 dagen.

Hurghada weer donderdag 21 maart. Toch is deze hitte dankzij de lage luchtvochtigheid dragelijk en aan de kust waait altijd weer egypte maart 2020 een verkoelend zeewindje.

Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Hurghada. De walvisvallei is heel bijzonder. Er valt in totaal 2 mm neerslag op 1 dagen. Maart historisch versano winterjas dames weer.

Ontdek het weer in Egypte in andere maanden

Egypte overzicht. Het is 89 dagen droog in de herfst. Januari is de koudste maand met een gemiddelde dagtemperatuur van 20°C. Regen zul je hier niet snel hebben. Het weer in Egypte word je aangeboden door Infoplaza.

  • Deze periode is erg aangenaam en dan ook de beste om Caïro te bezoeken.
  • Noordoost Egypte heeft een woestijnklimaat.
  • Hurghada weer zaterdag 2 maart
  • Klimaatinfo van Hurghada.

Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard. Hurghada weer maandag 11 maart Hoe was het weer. Marsa Alam in maart. Egypte aanbiedingen.

Babysit service Kinderbad Temperatuur actueel heerlen Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie Gemiddeld is het maximaal 20C in januari in Hurghada en minimaal rond de 16C. Egypte heeft een woestijnklimaat, weer egypte maart 2020.

In het water kun je haaien, schildpadden en de meest kleurrijke vissen tegenkomen.

Klimaat Egypte per maand toegelicht

Al Mahallah al Kubra in maart. Het weer in augustus: Last minute naar tropische temperaturen met zongarantie? Veel Egyptische bestemmingen scoren een hoge Sunfacor in mei. Is het de beste moment om te gaan naar Qina en Abu Kabir?

Gemiddeld is het maximaal 34C in juli in Noordoost Egypte en minimaal rond de 28C. Is het regent veel in Hurghada in Maart. De enige neerslag die in Egypte valt is in de vorm van regen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: