Apple id zonder visa kaart

Datum van publicatie: 30.11.2020

Tik op de "Gratis"-knop, en daarna op de "Installeer"-knop die verschijnt. Ja Nee. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Als een gezinslid geen aankoop kan doen, kan het gezinshoofd een andere betaalmethode bovenaan de lijst plaatsen.

Als u uw meest recente betaalmethode niet kunt verwijderen of geen betaalmethode kunt gebruiken voor uw Apple ID Lees hier waarom u uw Apple ID niet zonder betaalmethode kunt gebruiken in de App Store, iTunes Store enzovoort. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Ja Nee. Verenigde Staten en Canada.

De Appstore wordt nu geopend en u kunt inloggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Vul alle vereiste gegevens in. Ja Nee? Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Selecteer "Geen" als je betalingsmethode.

Klik op de "Gratis"-knop. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.

Uw betaalmethode wijzigen op uw Mac

Zorg ervoor dat het factuuradres van uw betaalmethode overeenkomt met het factuuradres van uw Apple ID. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Lees de Algemene voorwaarden en klik op. Lees meer over het wijzigen van het land of de regio van uw Apple ID. Klik op de "Gratis"-knop. Vul de gevraagde adresgegevens in en klik op volgende.

Tekenlimiet: ? De volgorde van uw betaalmethoden wijzigen: plaats de cursor op een betaalmethode en gebruik dan het volgordesymbool. Dit artikel is 1. Dit is belangrijk, muziek. Via deze online winkels vind je ondermeer apps, sla deze stap niet over, Rusland en Centraal-Azi.

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

Dit artikel is 1. Voor jou tabblad in foto's voor iOS. Heb je recentelijk de regio van een bestaande Apple ID gewijzigd, dan moet je een betalingsmethode opgeven en je factureringsgegevens bijwerken.

Als u geen aankopen kunt doen of geen apps, inclusief gratis apps, kunt bijwerken, moet u  uw betaalmethode bijwerken of een nieuwe toevoegen.

De maximale tekenlimiet is Klik op uw naam of op de knop 'Log in'   onderaan de navigatiekolom. De beschikbaarheid van de Stores kan per land of regio verschillen. Tekenlimiet: Als u 'Delen met gezin' configureert en het delen van aankopen inschakelt, beheert een volwassene van het gezin het gezinshoofd n gedeelde betaalmethode voor alle leden van de gezinsgroep, apple id zonder visa kaart. Adverteren op appletips.

Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV

Klik op uitgelicht en scrol naar beneden. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat een bezoeker ingelogd kan blijven op een website of dat voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden.

Mogelijk wordt u gevraagd uw account te verifiëren bij de verstrekker van de betaalmethode.

Als u al hebt geverifieerd dat een betaalmethode beschikbaar is in uw land of regio en u nog steeds problemen hebt, vindt u hier meer informatie. Klik op het tabblad "iTunes Store" om het te openen. Echter is dit niet verplicht, je kunt immers je aankopen ook verrichten via een iTunes tegoedkaart.

Voor Apple id zonder visa kaart moet u het mobiele telefoonnummer opgeven dat aan uw TrueMoney-account is gekoppeld, apple id zonder visa kaart. Volg ons. De maximale tekenlimiet is Aan sommige passen is geen mobiel telefoonnummer gekoppeld. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. In sommige gevallen moet u contact opnemen met uw bank of financile instelling om internationale of online aankopen te autoriseren.

Tik op "Maak een nieuwe Apple ID aan" wanneer je gevraagd wordt om je aan te melden.

Store account aanmaken zonder betaalmethode in iOS

Voor TrueMoney moet u het mobiele telefoonnummer opgeven dat aan uw TrueMoney-account is gekoppeld. Het maakt niet uit welke app u kiest, zolang deze maar gratis is. Aanmelden Facebook. Voor jou tabblad in foto's voor iOS.

Dirk 16 december om Je kunt ook ITunes Over de auteur. Tik op "Geen" als je betalingsmethode wilt selecteren. Nu moet u een gratis app installeren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.12.2020 15:25 Chanella:
Handleidingen iPhone of iPad gereedmaken voor verkoop eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone WhatsApp-fraude herkennen en tips om dit te voorkomen. Als u geen aankopen kunt doen of geen apps, inclusief gratis apps, kunt bijwerken, moet u  uw betaalmethode bijwerken of een nieuwe toevoegen.