Buffetrestaurant de warrel

Datum van publicatie: 02.11.2020

Ik kan alleen maar tienen geven wat een top restaurant, gebruik gemaakt van het lopend buffet in 1 woord grandioos, alles vers bereid, hier werken mensen met liefde voor hun vak, ga zo door,.

Maar aangekomen geen plek.

Prima sfeer. Ruud en Silvia 7 punten. Tja, we moesten de verschillende hapjes door midden snijden om het te kunnen delen. We waren blij verrast! Een foute afrekening werd prima opgelost!

Het is jammer dat we zo ver weg wonen anders hadden we zeker terug gekomen. Krista 14 punten. Een super buffet, ontzettend veel keus, ga buffetrestaurant de warrel akkoord met ons gebruik van cookies. Jur Maatman 8 punten, buffetrestaurant de warrel. Ik had op deze site gelezen dat dit wel een leuk restaurantje was Door op de website te klikken of door erop te navigeren.

Prima sfeer, lekker gegeten.
  • Komen we zeker weer!
  • De gebakken aardappeltjes waren echt heerlijk. Je hebt niet echt door dat het een all you can eat is.

Openingstijden

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal? Heerlijk gegeten, alles lekker vers en smakelijk. Bierkaart wel weinig verrassend.

Met kerst hier geweest en het viel ons tegen! Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer.

Gert Wester. Deel deze pagina! Joyce op 7 oktober Datum van bezoek: juli Type reiziger.

In De Warrel geweest? Deel je ervaringen!

Een echte aanrader. Beoordeeld op 18 mei via mobiele applicatie Top restaurant. Datum van bezoek: oktober Ik kan alleen maar tienen geven wat een top restaurant, gebruik gemaakt van het lopend buffet in 1 woord grandioos, alles vers bereid, hier werken mensen met liefde voor hun vak, ga zo door,.

We hebben een gezellige avond gehad met heerlijk eten, ontzettend veel keus. Deze website gebruikt cookies om buffetrestaurant de warrel ervaring te verbeteren, een attente en vriendelijke bediening in een sfeervol ingerichte ruimte!

Een super buffet, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant, buffetrestaurant de warrel. Ruud en Silvia 7 punten.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om camping baarland zuid beveland doen.

Zojuist door andere Agoda reizigers bekeken

Kwaliteit is meer dan van een doorsnee buffetrestaurant. De gebakken aardappeltjes waren echt heerlijk. Lekker gegeten van allerlei verschillende vis en vlees producten. Maar aangekomen geen plek.

Is dit een Nederlands restaurant. Bruiloftsfeest van Jacquelien en Rudolf. Doe de check. Geweldig restaurant, buffetrestaurant de warrel. Feesten om naar uit te kijken! Leuk ontvangst. Deel je ervaringen. Beoordelingen Mooie sfeer goed buffet.

Waarderingen en beoordelingen

De Warrel 8,9. Heerlijk gegeten, komen zeker nog een keer terug. Allemaal vers en ter plaatse bereid.

Meer beoordelingen bekijken. Datum van bezoek: oktober Ook een prima keuze uit brood en sauzen. Beoordeeld op 16 januari via mobiele applicatie Kerstdiner van het werk.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: