Facebook live video opslaan op telefoon

Datum van publicatie: 14.01.2021

Als je niet bent aangemeld op Messenger, typ dan je telefoonnummer in, tik op 'Doorgaan' en vul je wachtwoord in. Het is een volledig gratis en lichtgewicht applicatie.

Methode één: basisopties gebruiken Ga naar je Facebook-profiel. Over Smoop Smoop helpt sinds middengrote en kleine bedrijven met de online vindbaarheid. Ga naar de URL en verander de "www" in een "m. Angèle op 8 februari om U wordt automatisch teruggebracht naar de downloadpagina waar u de video kunt opslaan.

Door een van beide te kiezen, wordt u doorgestuurd naar een ander venster waar u de video met één knop kunt downloaden.

Facebook Video Downloader Download video's van Facebook. De app ziet eruit als een witte bliksemflits op een blauwe achtergrond. Selecteer waar je de video wilt opslaan.

Abonnementen opzeggen vaak onnodig moeilijk 14 Sep Gerelateerd : Hoe een Facebook-video op uw Android-telefoon te downloaden. In dit artikel laten we je zien hoe je een video die is verstuurd in een gesprek op Facebook Messenger kunt facebook live video opslaan op telefoon in de foto's-app van je telefoon.

VANAF JE COMPUTER

Veel plezier en geniet van het gebruik van onze website. Hoi Angele, Ik heb een mac …. Frogjet : een Facebook-video-omzetter online, zeer gemakkelijk te gebruiken. Español: guardar videos de Facebook Messenger en el rollo fotográfico. Gebruikersportaal Verras me! Dit bevindt zich boven de video als u naar uw feed kijkt.

Wilt je een snellere omzetgroei met jouw bedrijf?

Smoop helpt sinds middengrote en facebook live video opslaan op telefoon bedrijven met de online vindbaarheid. Dit zou een keuzelijst met opties moeten opleveren. Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer u bestanden downloadt, worden deze meestal opgeslagen in de map die u als uw standaard hebt ingesteld.

Dat gezegd hebbende, kan er een oplossing zijn.

Facebook video's downloaden zonder extensie

In tegenstelling tot andere converters biedt aTube Catcher u een breed scala aan video- en audioformaten van hoge kwaliteit; u kiest hoe u de video wilt converteren. Ik heb een mac …. Sommige mensen lijken niet dezelfde opties te zien zoals die drie stippen die we onder Methode Eén noemden.

Zoek uw video op. Helaas bestaat het opslaan van video's niet als een native optie op de Facebook-app. Hallo, ik maak live filmpjes op fb en soms doe ik deze downloaden op mijn pc en daarna op You Tube zetten maar vanaf lukt het niet meer als facebook live video opslaan op telefoon op 3 puntjes klikt en wil mijn filmpje downloaden open nieuwe pagina en gebeurd niks.

Dan ga je naar de basis mobiele versie van Facebook. Angle op 8 half jaar verkering tekst om In dit artikel: Stappen. Over Smoop Smoop helpt sinds middengrote en kleine bedrijven met de online vindbaarheid.

Account Options

Zoek uw video op. Stap 1: Open de Facebook-app op uw iPhone en ga vervolgens naar de live video waarin u geïnteresseerd bent. Met behulp van deze tool kun je de video vastleggen en nog steeds privé houden.

Abonnementen opzeggen vaak onnodig moeilijk 14 Sep Gerelateerd : Facebook-video downloaden op uw computer. Vink het tabblad Meer onder uw profiel aan. Waar kan ik het downloaden.

Categorien: Facebook. Heb je een vraag, een opmerking of een tip. U gaat eenvoudig naar de frogjet.

Methode één: basisopties gebruiken

Tik op Opslaan. De manager geeft u de optie om het alleen met het originele formaat te downloaden. Als je echt een video later wilt bekijken en deze niet wilt downloaden, of er gewoon geen applicatie voor wilt gebruiken, geeft Facebook ons?? Kies vervolgens "Link kopiëren" Stap 2: Ga naar FBKeeper , plak vervolgens de videolink en tik op "Download" om uw live video op te halen.

Nog geen account. Dat gezegd hebbende, kan er een oplossing zijn. Facebook Angele Bakker.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: