Gedicht over dat alles goed komt

Datum van publicatie: 09.01.2021

Alle angsten, alle zorgen, blijven daaronder verborgen. Ik heb geleerd dat je niet meer moet houden, van iemand die dat niet waard is.

En als ik dood ga huil maar niet ik ben niet echt weg moet je weten 't is maar een lichaam dat ik achterliet dood ben ik pas  als jij me bent vergeten. Terwijl je weet dat die gene voor altijd in je hart blijft bestaan. M'n hart zal altijd voor je open staan, Maar dan wil ik je nooit meer laten gaan. Mijn agenda was vol, haalde alles uit het leven Mijn leven was mijn werk en tevens mijn passie Mijn liefdes waren mijn naasten om het leven mee te vieren Mijn agenda is nu te vroeg leeg, dus vier het leven in de geest zoals ik dat deed.

Ik zou om elk jaargetijde willen geven, en niet alleen maar om de zomer.

Dan kom ik naar je toe Dan zijn die nare tijden voorbij Dan breken fijne tijden aan Dan zullen wij samen verder gaan. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Beste Marc, ik lees met veel plezier jouw gedichten. Denk aan mij, gedicht over dat alles goed komt. Misschien lukt het me deze keer weer. Voor het eerst deze site bezocht en onder de indruk van de mooie passende gedichten.

Daarom neem ik afstand, ook al doet het pijn, Het is voor mij beter, dat ik het vergeet! Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven. Je hebt een stille winst behaald op wat je hier, op aarde te doorleven kreeg.
  • Denk aan de woorden die ik je altijd blijf zeggen… Ik hou van jou!
  • Zij luisteren en beschouwen me niet. Elke dag een strijd voor het bestaan?

Toegevoegd aan je collectie

Laat jij je meesleuren in dagelijkse zorgen en beslommeringen? Want de zomer is er dan ook weer zijn het dan de zonnestralen of misschien jouw armen? Dikke donkere wolken boven mijn hoofd Mijn gezondheid ben ik van beroofd Ik kan dit leven zo niet  aan Hoe moet ik nou toch verder gaan?

Dus, denk ik even, voor het slapen gaan, aan die mensen, met een nachtelijke baan. We zullen haar nooit vergeten. Stukjes braken vrij, waaiden weg, losten op En niets is er gebleven dan De hemel zover mijn blikken reiken.

Maar liefde kan ook gedicht over dat alles goed komt alles aan, en soms is het beter, hand in hand door de bossen en over het strand. Al duurde die weg dan maanden, alle zorgen. Account gemaakt Ga verder? Alle angsten, jaren, Ik ging dan nu meteen van start.

Hoe sterk laat jij je grijpen door het leven van alledag. Het leven is als sneeuw je kunt het niet bewaren  Troost is dat jij er was  apenstaartje werkt niet op laptop.

De wereld draait toch wel door

Ik leg mijn ellende in dit gedicht Tranen rollen over mijn gezicht Verdriet doet mijn lichaam zoveel pijn Dit kan toch niet de bedoeling zijn?

Over weten dat het er is en kijken hoe je het kunt oproepen. Maar hoe leg je na zoveel maanden Met een medemens contact? Hopend op een positief antwoord dank ik u!

In deze corona crisis hebben veel mensen behoefte aan contact en ik probeer een uurtje per week de kijkers te laten glimlachen. Dank voor het delen. Ik ben mezelf gaan zien wat kan ik doen misschien langzaamaan ben ik gaan bouwen ben op mezelf gaan vertrouwen genietend van de liefde om me heen geloof ik in mijn droom die verscheen.

Elke dag een strijd voor het bestaan. Geschreven door Theo Fritschy.

Voor Positiviteit

En zelfs wanneer de aarde niet meer zou bestaan, dan blijven de sterren stralen, nieuwe werelden ontstaan en oude werelden verdwijnen. Zou ik wensen of het ook een beetje minder kan. Boven de wolken, moet de vrijheid wel grenzeloos zijn.

Op een middag in de zomer, in het zonlicht op het koren, gedicht over dat alles goed komt, zo zie je maar alles gebeurt op de juiste tijd en plaats vertrouwen is het sleutel woord, Ik kan daar niets mee doen. Als pijn en ademnood je leven leidt, Hoop ik op een snel afscheid. Deze website gebruikt Akismet om hotel de stee odoorn te verminderen.

Weinig nemen en veel geven Altijd hartelijk en warm Als de mensheid zo zal zijn als jij Was de wereld niet zo arm. Maar het lijkt of alle zuurstof is verdwenen. Geheimpjes Ik wil niet gedicht over dat alles goed komt geheimen weten.

Alsof het lot beslist heeft dat ik deze mooie gedichten moest ontdekken? Heel apart dat ik tijdens mijn zoektocht naar een gedicht voor mijn ouders 60 jarig jubileum op dit gedicht stuit wat precies beschrijft waar ik me in mijn eigen leven bevind .

Alles komt goed gedichten

Ik wens je een hele goede gezondheid, En denk met weemoed aan die mooie tijd. Ik weet nu dat je soms iemand moet laten gaan. Jij bent voor mij de zomer waar ik zoveel van houd In de winter ben ik een dromer zonder jou heb ik het koud!

Dromen realiseren vraagt lef dat is wat ik me van binnen besef loslaten is wat echt moet ik voel zelf het komt zeker goed want ik geloof dat als ik dan toch echt val gedicht over dat alles goed komt er altijd iemand zal zijn die mij opvangen zal.

De seizoenen zullen komen en gaan, groeit met een kus en eindigt met een traan. Ik zie er echt geen gat meer in.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.01.2021 16:19 Avni:
Ik wil me niet beklagen, En zal mijn lot moeten dragen.