Huis kopen zuidfrankrijk provence

Datum van publicatie: 18.03.2021

Tennisbanen liggen op slechts m. Prachtig huis op prachtige plek 4,5ha. Ideaal gelegen op m van het dorp, 5mn van de snelweg, dicht bij alle voorzieningen.

Of als er plannen zijn voor een nieuw winkelcentrum met een Ikea in uw omgeving. Appartement in een 17e eeuws kasteel, in mede-eigendom. Het appartement is dan ook goed te bereiken per auto, autobus, trein. Zoek op Kaart. De ligging is uitstekend. Luxe en zeer ruim appartement op de derde verdieping.

Zeer toeristisch, gelegen op de heuvel van mimosa's in een prachtige particuliere woonwijk! Prachtig modern appartement met twee slaapkamers aan de Franse Rivira, op een perceel van meter in Graveson tussen Avignon en St Remy de Provence. De stad Apt ligt op 15 minuten rijden, huis kopen zuidfrankrijk provence. Dit alles in een toeristisch dorpje met alle winkels en een priorij uit de XIe eeuw. Mazet van 12O vierkante meter alle comfort plus bijgebouw, wandel- en fietsactiviteiten.

Prachtig huis op prachtige plek 4,5ha.
  • Bespaar duizenden euros aan makelaarskosten.
  • De Franse Cote Azur heeft veel huizen en appartementen te koop; in feite kan iedereen hier leven en iets vinden, het is gewoon een kwestie van budget en prioriteiten. Tweekamerwoning in het mooiste en rustigste gedeelte van Nice, een zeer fraaie, levendige stad, bekend van zijn mooie binnenstad, brede en aangename stranden en bergachtige omgeving.

Villa te koop in Cannes

Alle huizen Languedoc Roussillon te koop. Verder is er op het terrein een Diffazur zwembad van ca. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Welkom op onze overzichtpagina van Zuid-Frankrijk. Het is uitgerust met een woonkamer van 30 m², met een ingerichte en met een garage. Dit appartement van 34,07 m², in een gebouw van 3 verdiepingen, heeft 2 kamers waarvan 1 slaapkamer.

  • Geprijsd voor een snelle verkoop. Je krijgt ook veel meer ruimte in het huis en meer grond dan bij ons.
  • Bovenste verdieping is klaar om te renoveren tot ruime kamers met een prachtig uitzicht over Roussilon. Prachtig modern appartement met twee slaapkamers aan de Franse Rivièra, gelegen op de heuvel van mimosa's in een prachtige particuliere woonwijk.

Huis kopen zuidfrankrijk provence appartement is dan ook goed te bereiken per auto, skin, 25mn van de stranden. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, met alle faciliteiten. Dicht bij het centrum van het dorp Lorgues, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening, tre. Landhuis van m2. Gelegen op 5 minuten van het plaatsje Salernes. Alle bergacti. Gemeenschappelijk zwembad.

B & B / Pension te koop in Lucéram

Huisdier welkom. Alle huizen Gers te koop. Dat zal dan een eenvoudige studio te zijn, maar het is een goed begin van een geheel nieuwe manier van leven in een plaats waar dagen per jaar de zon schijnt!

De Golf Club de Biot is na 2,5 km te bereiken.

Deze mas is verkocht maar helaas heeft de verkoper zich niet verwaardigd ons hiervan op de hoogte te stellen. Het huis is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers en 3 badkamer s.

Nieuwbouw met tuin in een zeer rustige woonwijk. Om te voldoen aan de wettelijke AVG-eisen plaatsen wij standaard echter geen cookies op deze pagina. Dicht bij de voorzieningen, huis kopen zuidfrankrijk provence.

Vakantiewoningen Zuid-Frankrijk in of bij bekende plaatsen.

Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamer s. Wenst u meer persoonlijke informatie, geef dan hier uw contactgegevens op. Prachtig huis op prachtige plek 4,5ha. Het is het tegenovergestelde van de vele aangrenzende appartementen die symbolisch verdeeld zijn met een vaak zeer merkbare buurt. Alle huizen Aude te koop.

  • U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving.
  • Of als er plannen zijn voor een nieuw winkelcentrum met een Ikea in uw omgeving.
  • Privé zwembad.
  • Prachtige, recent gerenoveerde hoeve met 10 slaapkamers en 6 badkamers, voorzien van zwembad van 15m x 5m met plonsbad, op domein van 1ha.

Alle huizen Corrze te koop! Met uitzicht op de prachtige tuin van Serres de la Madone beschermde site. Through the imposing portal y De stad Apt ligt op 15 minuten rijden. Het is het tegenovergestelde van de vele aangrenzende appartementen die symbolisch verdeeld zijn met een vaak zeer merkbare buurt.

Het huis is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamer s, huis kopen zuidfrankrijk provence. Deel van een oude boerderij met m2 om huis kopen zuidfrankrijk provence te renoveren, op een mooie binnenplaats.

Vervolgens sturen wij u de bankgegevens van de lokale notaris toe een eerste aanbetaling. Het volgende strand ligt op ongeveer 5 minuten afstand.

Onze nieuwe advertenties

Particulier verkoopt mooi dorpshuis op 20 km van Nice in Levens, een typisch zuidfrans middeleeuws dorpje, zeer familievriendelijke gemeente met openbaar zwembad, gelegen op een half uur van de luchthaven van Nice. Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Omheind terrein.

Made up of an entrance, zodat wij uw gegevens niet kunnen anal. Mooie villa te koop in Zuid Frankrijk.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: