Knuffeldoek konijn haken

Datum van publicatie: 21.09.2020

Succes, laat je een foto zien via Facebook of Instagram als hij af is? Hecht af en laat een draad over om mee te stikken.

Hoii, zoals een eerdere reactie zoek ik ook naar het patroon voor het knuffeldoekje met t konijntje.. Alvast bedankt Reageren. Ik vroeg me af of u ook het patroon heeft van de konijn?

Anders horen ze gelijk te zijn! Zo ga je door tot je doekje het gewenste formaat heeft.

De armpjes hoef je niet helemaal te vullen, want dan vallen ze dadelijk mooier. Toer 1: Start met een magische cirkel, dus ik wil hem jullie niet onthouden. Bedankt voor je duiselijke uitleg. E-mail vereist Adres knuffeldoek konijn haken niet getoond.

Gepubliceerd door hipmetdraad.

  • Hoi hoi, Hele leuke knuffeldoekjes! Zoals gezegd bestaat dit patroon uit een patroon voor het hoofd van de beer, zijn armpjes en een granny square patroon.
  • Je haakt in deze magische geen vasten.

Maar het blijft een schatje om te zien, dus ik wil hem jullie niet onthouden. Alleen het aantal steken wordt steeds meer. Hi Lindy, Ik heb het even nageteld, ik denk dat je op 16 uitkomt? Hallo Nicole ik wordt voor het eerst overgrootoma en nu vindt ik nijntje knuffeldoekje geweldig. De eerste 4 toeren haakte ik met hetzelfde grijs als het hoofdje van de beer. Ook in het Engels zijn er natuurlijk leuke patronen te vinden. Vind ik leuk: Like Laden

  • Vul de snuit een beetje. Ik heb het patroon van mijn eigen knuffeldoekje wel voor jullie uitgeschreven.
  • Je reageert onder je WordPress. Hecht hierna af, je kunt dan eventueel nog de draad met een naald zigzaggend door de 6 vasten halen en dan de draad aantrekken, ik vind persoonlijk dat het hoofd dan het beste gesloten is.

Maar het blijft een schatje om te zien, dus ik wil hem jullie niet onthouden, knuffeldoek konijn haken. Zeer goede beschrijving ,niet te werkGa er zeker haken voor een cadeautje.

Super leuk patroon. Like Like. Starterscursus Breien.

Loes van Freubelweb

Alleen het aantal steken wordt steeds meer. Je ziet nu echt het ontstaan van de veelarmige ster. Ja je trekt de ring aan zodat je in rondes haakt! Je plaatst het snuitje iets onder de oogjes in het midden.

Met dit garen in deze steek was dat niet nodig, maar je kunt het doekje natuurlijk zo groot maken als je knuffeldoek konijn haken wil. Maar ik dag probeer het gewoon. Ja je trekt de ring aan zodat je in rondes haakt.

Ik vond deze grootte mooi omdat het echt een baby knuffeldoekje is en het dus niet zo heel groot is, knuffeldoek konijn haken. Alleen het aantal steken wordt steeds meer. Ik haakte tien rondes zoals je kunt zien, maar als je hem wat losse wilt kan dat natuurlijk altijd!

Nog wat meer knuffeldoekjes, Engelse patronen

Deze beertjes zijn té schattig!! Je reageert onder je Facebook account. Starterscursus Haken. Hoeveel vasten haak je in de magische cirkel voor het patroon van het doekje?

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Eerst de armpjes en dan het hoofdje. Hoi, knuffeldoek konijn haken, super leuk patroon. Sowieso vind ik het leuk om te haken, maar toen ik net begon met haken ging ik dus op zoek naar een leuk knuffeldoekje. Het knuffeldoekje wat ik 2,5 knuffeldoek konijn haken geleden voor mijn zoontje probeerde te haken is deze van lottehaakt, knuffeldoek konijn haken. Van al dat zoeken naar knuffeldoekjes kreeg ik ook zin om er een te haken.

Dat is een manier van het beginnen van een rond haakwerk waarmee je het gaatje in het midden helemaal kan dicht trekken! Hoe maak je het hoofdje vast aan het doekje.

Berichtnavigatie

Houd genoeg draad over om het hoofdje aan het doekje vast te maken! Kan u mij vertellen op welke toer de oogjes en het neusje worden gemaakt? Nederlandse patronen van knuffeldoekjes Zelf vind ik een Nederlands patroon toch altijd net even lekkerder haken, jullie misschien ook wel.

Alles is mogelijk. Plaats een reactie Annuleren. Dat is weer een hoek dus daar haak je weer 3 stokjes, 1 losse.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.09.2020 02:15 Odessa:
Het knuffeldoekje wat ik 2,5 jaar geleden voor mijn zoontje probeerde te haken is deze van lottehaakt. Als je een halve vaste doet in de losseruimte kan je daarmee je toer beginnen!