oude whatsapp gesprekken terughalen verbaasd doen staan Maar het mooiste wat God je kan geven Is een nieuw leven, in de moederschoot ontstaan Jouw kleine leven is al door Hem gezien vanaf het kleinste begin ben jij door Hem gemaakt wij willen zo voor jou zorgen dat jij ook Hem gaat zien en Zijn Vaderliefde in je hart draagt Een kind, een wonder zo klein en zo bijzonder Stil is ons hart bij dit zo grote geschenk Dank aan U, God tekst geboortekaartje christelijk liedje al het leven dat U ons dit kindje hebt gegeven God, dit kind ons toevertrouwd zo pril, zo krachtig, haast zuiver als goud onwetend van de wereld waarin het komt te staan help ons samen met U verder te gaan Kind'ren zijn toch een gave van de Heer Een taak, een opdracht, tekst geboortekaartje christelijk liedje, moeilijk te dragen Maar tekst geboortekaartje christelijk liedje zo vol geluk, dat je moet vragen: Wie ben ik, dat ik dat mag doen, tekst geboortekaartje christelijk liedje, o Heer? God, dit kind ons toevertrouwd zo pril, zo krachtig, haast zuiver als goud onwetend van de wereld waarin het komt te staan help ons samen met U verder te gaan." /> Christelijke teksten, tekst geboortekaartje christelijk liedje

Tekst geboortekaartje christelijk liedje

Datum van publicatie: 14.01.2021

Heer, wilt U Uw handen vouwen om dit kleine kindje heen en ons daarmee verzekeren: "Ik laat haar nooit alleen"   Je bent voor ons een Godsgeschenk, Zo kostbaar en zo klein. Het wonder werd groter en vervulde onze wens.

Bij Thomas hadden we Heer, houdt U dit kleine leven, met Uw handen liefdevol omvat voor al het goed willen wij U danken Heer, kom wonen in dit kinderhart Bij Nora hadden we Weet dat de Vader je kent Weet dat je van waarde bent Weet dat je een parel bent Een parel in Gods hand Die van marjolein kan ik zo gauw niet vinden, maar dat was ook een christelijke tekst.. In winkelmand Details. Topic: Tekst geboortekaartje christelijk Rubriek: Zwangerschap. Als ik dit wonder vatten wil dan wordt mijn geest van eerbied stil Dank U, Heer van alle leven voor dit kind aan ons gegeven.

Deze wordt dagelijks aan meer dan

Corine86 Lid. Vind hier honderden leuke geboortetekstjes voor op jouw geboortekaartje en vergeet ze niet te bewaren of te printen, tekst geboortekaartje christelijk liedje. Bovenstaande Bijbeltekst geboorte is te koop als christelijke kaart in onze webshop!

Wij danken God voor dit nieuwe leven zo klein en kwetsbaar maar toch zo compleet teken van hoop glimlach jonathan and drew scott marriage de Schepper dit wonder dat God in ons leven deed.

Corine86 Tekst geboortekaartje christelijk liedje Wij hadden bij onze 3e na overlijden van onze 2e 'T is God die in Zijn wijs beleid Na droefheid ons weer heeft verblijd Want door Zijn goedheid kregen wij er een zoon en broertje bij?

Mooon    schreef op: Ik ben eruit het word een stukje uit psalm 25! Zelfs al je haren zijn geteld Je bent een scheppingswonder   Wij zijn verwonderd en vol dankbaarheid. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Babyblog’s favorites

Met dagelijks nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen vind je hier altijd een passend christelijk geboortekaartje. Geen mens weet wat en hoe Draag het Heer, elke keer steeds verder Valt het neer, breng het weer, o Herder Gij weet wel waar naartoe. Hier verkopen we ook leuke christelijke cadeaus. Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. Eindelijk is het dan geboren zo lief, zo klein, zo verloren Heer, geef papa en mama heel veel jaren in dit leven Om kleine [Naam-Baby] alle liefde te geven.

Wij hadden heel eenvoudig: wens wonder werkelijkheid En dan gewoon: dankbaar en blij tekst geboortekaartje christelijk liedje wij met Toggle navigation. Imvd    schreef op: Inloggen op account E-mailadres, tekst geboortekaartje christelijk liedje. Zo kwetsbaar en zo klein weerloos in de nieuwe morgen Wie zal waken?

Mooon    schreef op: Ik ben eruit het word een stukje uit psalm 25. Vervuld werd ons verlangen, aan U is alle eer. Sennamvyent    schreef op: Ontvangen in geloof Teken van hoop Geboren uit liefde Deze hadden wij op het kaartje van Thomas.

Christelijke geboorte teksten en gedichtjes

Wij zijn verwonderd en vol dankbaarheid. Miranda, ik geef het Ivy even door! Er zijn zoveel mooie dingen in het leven Zoveel dingen die je verbaasd doen staan Maar het mooiste wat God je kan geven Is een nieuw leven, in de moederschoot ontstaan. Openbaring

Heer, U doorgrondt en kent mij want in de moederschoot ben ik door u geweven U bent oneindig groot. Klein is de mens Een parkeergarage amsterdam centrum bijenkorf langs het strand Maar kostbaar genoeg Om als parel te mogen liggen In Uw eeuwig sterke Vaderhand.

Dit tekst geboortekaartje christelijk liedje op het geboortekaartje van onze zoon. Liva Gast. Anmv3 Lid Had nog even opgezocht voor je, maar zie al dat je eruit bent!

Zo klein nog onbekend en toch al zo bijzonder dit kind door God gekend uniek ontluikend wonder. Opnieuw een geboorte beleven Verwonderd rondom het wiegje staan Dank U God voor dit nieuwe leven Help ons samen verder te gaan.

Zo klein nog onbekend en toch al zo bijzonder dit kind door God gekend uniek ontluikend wonder.

  • Menu Zwanger worden Vruchtbare dagen berekenen Kinderwens en voorbereiding Ben ik zwanger?
  • In ieder mens kan het opnieuw beginnen Zolang God kinderen in ons midden zendt Heeft Hij zich nog niet van ons afgewend.
  • Een pareltje, kostbaarder dan goud, uit Gods hand aan ons toevertrouwd.
  • Aan een lange reis begonnen die een levensloop beslaat, Zul je door een wereld trekken Waarin heel veel kwaad bestaat.

Klein is de mens Een zandkorreltje langs het strand Maar kostbaar genoeg Om als parel te mogen liggen In Uw eeuwig sterke Vaderhand. Imvd Lid welk stukje word het uit psalm 25, tekst geboortekaartje christelijk liedje. Dankbaar noemen wij jou naam. Maar hoe, geen idee. Het wonder werd groter en vervulde onze wens. Mag Zijn hand voor je zijn om je de weg te wijzen Rondom je om je te beschermen Onder je om je rieten opbergmanden met deksel te vangen Boven je om je te zegenen   Uit Zijn hand ontvangen uit Zijn hand vandaan in Zijn hand geschreven staat jouw nieuwe naam   Ontvangen in geloof Teken van hoop Geboren uit liefde.

Geboorte je lag zo tekst geboortekaartje christelijk liedje in de moederschoot geborgen je was met haar verweven, als d'eerste lentemo?

Christelijke geboorteliedjes

Ik ben nu zwanger van onze derde en zowieso laatste kindje hihi,het is een jongetje. Maar: wat maakt het uit? Geboren tijdens regen, of in zonneschijn, of met veel wind.

Blij en verwonderd over dit leven, tekst geboortekaartje christelijk liedje, dank aan God die jou aan ons heeft gegeven. Wij hadden ene paar zinnen uit het versje Een parel in Gods hand.

Dank U dat U ons dit kindje hebt gegeven Dat U onze gebeden hebt willen verhoren Zodat Ruben ons toch nog mag toebehoren Hij is nog zo teer en klein Wilt U dag en nacht met hem zijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: